Bezoek Woon Wijzer Winkel Tiel

Het tweede Duurzaamheids Café heeft de vorm gekregen van een bezoek van vertegenwoordigers van alle Renkumse Wijkinitiatieven aan de Woon Wijzer Winkel in Tiel.

Het motto van de Woon Wijzer Winkel is: “je kunt hier zien én ervaren welke oplossingen er zijn op het gebied van duurzaam wonen, van eenvoudig tot technische installaties”. Daartoe exposeren tal van leveranciers er (betaald) hun materialen, monsters, apparatuur en informatiemateriaal; deskundige medewerkers van de woonwijzerwinkel geven toelichting aan bezoekers. Uitgebreide adviezen ter plekke of huisbezoeken zijn mogelijk tegen een vergoeding.

Wij vonden het een interessant concept voor mensen die zich door een onafhankelijke partij willen laten informeren over energiebesparing in huis. Als er voldoende belangstelling is bij de inwoners van Bato’s wijk, kunnen we een keer een gezamenlijk bezoek organiseren. Informatie bij info@degroenewever.nl.

Lees verder:

Flyer-WWW-klanten definitief

20230119 Verslag Tweede Duurzaamheidscafé

Joost Borsboom
joost.borsboom@gmail.com