Je wilt je huis verduurzamen… maar hoe?

Huis en Energiebeurs: De beurs voor duurzaam wonen en duurzame energie

Het is een flinke studie om erachter te komen wat er allemaal bestaat om je woning toekomstbestendig te maken. Want zijn er ook mooie zonnepanelen? En hoe stil is zo’n warmtepomp nu eigenlijk? Op consumentenbeurs Huis & Energie kun je nu alle mogelijke oplossingen zelf vergelijken.

Mis vooral niet het Duurzaam Droomhuis, een levensgrote modelwoning vol duurzame producten: zonneboilers, inductiekookplaten, isolatie en voor de deur een elektrische auto. Op het adviesplein zitten onafhankelijke experts van Milieu Centraal klaar om alles te demonstreren en uit te leggen. De mooiste woonproducten en de lekkerste (verantwoorde!) hapjes maken je bezoek aan Huis & Energie compleet. Je huis verduurzamen is goed voor de wereld, en natuurlijk ook goed voor je portemonnee. Maar een bezoek aan de grootste en leukste groene beurs van Nederland is vooral ook een heerlijk dagje uit!

De beurs is op 12, 13 en 14 november.
Locatie: Expo Haarlemmermeer, Stelling 1, 2141 SB Vijfhuizen
Toegang: € 20,-
Alle informatie op www.huisenenergie.nl

Michiel van der Drift
michielvanderdrift@gmail.com