Duurzaamheidsmarkt zaterdag 2 oktober

Op zaterdagmiddag 2 oktober is in de bibliotheek door wethouder Maouche de duurzaamheidsmarkt geopend. De Groene Wever was present samen met nog twee wijkinitiatieven en een twintigtal andere initiatieven op het gebied van duurzaamheid. De markt is bedoeld om inwoners met elkaar in gesprek te laten gaan en informatie uit te laten wisselen: onder andere over het vergroenen van je tuin, het isoleren van je huis, het aanschaffen van een warmtepomp of zonnepanelen, hoe blijf je  vitaal en gezond  en hoe ga je verspilling tegen?

De Bibliotheek Veluwezoom informeert en inspireert je van september 2021 t/m mei 2022 met een gevarieerd programma voor iedereen die duurzamer wil leven rondom huis en tuin. In deze periode is er onder meer een duurzaamheidsmarkt en worden  lezingen georganiseerd van bekende specialisten Margot Ribberink en Reinier van den Berg.

Op de markt waren lokale organisaties en initiatieven te vinden die informatie en inspiratie bieden om het voor íedereen te eenvoudig maken om milieuvriendelijke keuzes te maken. Er worden praktische tips gegeven waar je thuis eenvoudig mee aan de slag kunt. Uiteraard is de Groene Wever ook aanwezig.

Meer informatie, zie bibliotheek de Veluwezoom

algemeen
algemeen@degroenewever.nl