De Groene Wever organiseert: alles wat je wil weten over isoleren en energie besparen!

Informatieavond door Jan van de Veerdonk

Op dinsdag 19 oktober van 20.00 tot 22.00 uur
In de Concertzaal te Oosterbeek, Rozensteeg 3
Gratis toegang, met een kopje koffie/thee

Jan van de Veerdonk is als aannemer bijna veertig jaar actief in de regio Nijmegen. Hij heeft veel ervaring met het isoleren en verduurzamen van oudere woningen. Belangeloos en met veel enthousiasme verspreidt hij zijn kennis in de regio. Zijn praktijkervaring sluit goed aan op de verscheidenheid en ouderdom van de woningen in onze wijk.

Laat je inspireren door het verhaal van Jan, gericht op jouw woning en jouw manier van wonen. Het is beslist geen standaardverhaal! Een informatieavond van Jan bijwonen is niet alleen leerzaam, maar ook gewoon leuk. Kijk voor een indruk op de website “Van de Veerdonk Bouw & Regie” (www.veerdonkbouw.nl) onder het thema “isoleren en energie besparen”.

Er is genoeg ruimte voor het stellen van vragen. Verschillende materialen voor isolatie en kierafdichting kun je zelf op de bijeenkomst bekijken.

Volgens de huidige regels geldt bij entree het coronatoegangsbewijs.

Meer lezen: Flyer De Groene Wever Organiseert – najaar 2021

Joan Merens
joan.merens@planet.nl