Open Tuinen Middag zondag 5 september

Op zondag 5 september is in Oosterbeek een ‘Open Tuinen Middag’. Het thema  is ‘Meer Natuur in Eigen Tuin’. Ondersteund door enthousiaste verhalen van de eigenaren kan iedereen ideeën opdoen voor de (her)inrichting van de eigen tuin. Iedereen is welkom, deelname is gratis.

Bezoekers zijn welkom vanaf 12 uur in Heemtuin de Zomp aan de Fangmanweg/Dam in Oosterbeek. Hier ontvangt u een plattegrond met de deelnemende tuinen; u ziet hier ook de thema’s van elke tuin. U kunt zelf bepalen welke tuinen u in welke volgorde bezoekt; dat kan op eigen gelegenheid tussen 12:00 en 16:00 uur.
Voor nadere informatie: Frank van der Mijn, 06-12282352, frankvandermijn@gmail.com.

Lees hier het persbericht over het evenement en zie hier de Facebookpagina van de Zomp.

algemeen
algemeen@degroenewever.nl